Taken

Taken van de kraamverzorgende

De taken van de kraamverzorgenden starten bij een thuis/ziekenhuisbevalling of na thuiskomst van een medische ziekenhuis bevalling.

Bij een bevalling ondersteun ik de verloskundige ongeacht locatie. Na de bevalling start de kraamzorg voor 8 dagen. De hoofdtaken in de kraamzorg zijn:

Buiten de bovengenoemde taken, neem ik ook de verzorging van eventuele aanwezige huisgenoten op mij. Dit is afhankelijk van het aantal uren pakket die je toegewezen krijgt.

Opstartzorg

Een opstartzorg houdt zorg in die vlak na thuiskomst van het ziekenhuis gegeven wordt. Indien u voor 13:00 uur thuis komt, is het mogelijk om hiervoor in aanmerking te komen. Meestal bevat een opstart een korte zorg na thuiskomst vanuit het ziekenhuis, ik kom dan bij jullie thuis om jullie de eerste nacht in te helpen. Na 13:00 kunnen we eventueel de digitale kraamzorg inzetten om jullie de eerste avond en nacht op weg te helpen met de baby.

Waarom Kraamzorg Oummi?

Cadeaubon naar keuze t.w.v. €50,-

*Actievoorwaarden:

Meer informatie over cadeaubon

Voor vragen mag je contact opnemen met de kraamorganisatie

cadeaubon kraamzorg oummi

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.