Kraamzorg

Kraamzorg Amsterdam

Kraamzorg Oummi biedt kraamverzorging in Amsterdam. Indien er behoefte is aan het toepassen van islamitische richtlijnen binnen de kraamverzorging van ik hier ook voor bevoegd (In Sha Allah met de wil van Allah). Ook help ik jullie graag tijdens een thuis-/poliklinische bevalling.

De missie van Kraamzorg Oummi is het leveren van hoogwaardige, gepersonaliseerde kraamzorg en naar behoefte volgens de islamitische principes voor zover mijn kennis hier in reikt.

kraamzorg oummi

Verloskundige begeleiding

Een verloskundige begeleid jou tijdens de zwangerschap en bevalling, en ook een bepaalde periode na de bevalling. Zij adviseert en ondersteunt je tijdens deze periode 24/7. Bij een thuisbevalling wordt altijd ook een kraamverzorgster opgeroepen, zij assisteert de verloskundige bij deze bevallingen.

Na de bevalling houden wij ook nauw contact met elkaar om jou zo goed mogelijk te ondersteunen. Zij is de gehele periode jou eindverantwoordelijke.

Lactatiekundige

In de kraamweek zal ik jou helpen met het aanleggen van de baby aan de borst. Ook geef ik uiteraard alle nodige informatie rondom borstvoeding en om deze zo goed als mogelijk te doen slagen. Meestal is deze hulp en informatie voldoende. Toch kan het soms door omstandigheden nodig zijn om een lactatiekundige in te schakelen tijdens of na de kraamweek. Een reden om een lactatiekundige in te schakelen kan bijvoorbeeld zijn:

Consultatiebureau

Aan het einde van de kraamweek wordt de zorg voor de baby overgedragen aan het consultatiebureau. De verloskundige sluit de zorg voor jou dan ook af. Vanaf dan kun je met medische vragen over je baby terecht bij de huisarts. Dit geldt ook voor medische vragen over jezelf die niets te maken hebben met bevallen of het herstel daarvan.

Na de geboorte van de baby moet er binnen drie werkdagen de geboorteaangifte gedaan worden bij de gemeente. Na registratie gaat er automatisch bericht naar het consultatiebureau. Het consultatiebureau komt binnen de eerste week aangekondigd of onaangekondigd bij je langs voor de gehoortest en de hielprik.

Na dit bezoek volgt er meestal nog een huisbezoek op afspraak. Tijdens dit huisbezoek wordt er kennis gemaakt en krijg je informatie over het consultatiebureau. Je krijgt een groeigids dat je meeneemt bij ieder bezoek aan het consultatiebureau om de groei en ontwikkeling van jouw kind bij te houden.

Cadeaubon naar keuze t.w.v. €50,-

*Actievoorwaarden:

Meer informatie over cadeaubon

Voor vragen mag je contact opnemen met de kraamorganisatie

cadeaubon kraamzorg oummi

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.